CitySwan pullertlampe - design af byrumsinventar

  • Philips
  • GHB Landskabsarkitekter og Bjarne Schläger

CitySwan-familien er tegnet og udviklet i et tæt samarbejde mellem Bjarne Schläger – light + architecture ApS, Morten Weeke Borup, GHB Landskabsarkitekter a/s og Philips A/S.

Elipseformen, enkeltheden og de få materialer giver CitySwan- familien de rene linier, der kan indgå i ethvert byrum med et funktionelt og behageligt gade- og rumlys.
De forskellige familiemedlemmer, CitySwan-gadelygte, pullert og -væg komplementerer hinanden så der kan skabes en belysnings og designmæssig helhed i en hver ønsket situation.

Lige så synlig og tilstedeværende gadelygten er, lige så stilrent og diskret, men graciøst, fremtræder CitySwan-pullerten.

Den fremstår med den samme karakteristiske elipseform på selve lygtehuset i støbt aluminium. Pullertmasten er af ekstruderet aluminium og tilsvarende elipseformet. Armaturet giver et nedadrettet funktionelt overfladelys fra de højtydende indbyggede LED-lyskilder med et utroligt lavt energiforbrug.

Senest er indbygning af computerstyret løbelys i masten samt supplerende opad- og bagudrettet lys blevet indarbejdet som særlige features i forbindelse med projektet i Søndermarken.

Læs mere