Josefine Vintov

Josefine Vintov

Nøglekvalifikationer

Analyse, strategi- og ideudvikling, skitsering, beplantning og formidling

Uddannelse

MSc. Landskabsarkitekt, Københavns Universitet 2017

Kompetencer

Josefine brænder for at arbejde med relationen mellem natur og mennesker. Hun arbejder strategisk med uderum og natur med udgangspunkt i et grundigt plantekendskab og en særinteresse for Health Design. Hendes ambition er at skabe multifunktionelle landskaber, hvor naturens rekreative kvaliteter i højsædet. Josefines brede erfaring med politisk foreningsarbejde gør hende til en stærk tværfaglig samarbejdspartner med øje for værdien af den smidige proces. Hendes stærke koordinationsevner kommer et projekt og alle tilknyttede interessenter til gode.

Erfaring

Josefines arbejdsopgaver omfatter analyse, udvikling, skitsering og formidling af landskabsprojekter. Hun har specialiseret sig inden for Green Space Management og har bl.a. erfaring med strategisk udvikling af beplantningsplaner.

Josefine har i løbet af sin studietid bl.a. været projektansat i Roskilde Kommune samt udviklet flugtplaner for Københavns Universitet.

Josefine har været hos GHB siden november 2017, og sidder til dagligt på projektkontor i TRUST-regi.

Udvalgte projekter

 • 2016-2020

  ByK med TRUST - skoler og institutioner

  Strategisk partnerskab vedr. helhedsrenoveringer, kapacitetsudvidelser og nybyg/nyanlæg af skoler og daginstitutioner med fokus på bæredygtige projekter og tværfaglige, inspirerende udviklingsprocesser. Bygherre: Københavns Kommune

 • 2016-2019

  Skolen ved Sundet, Amager

  Helhedsrenovering og nybyg i delvist fredede omgivelser. Fokus på leg og læring, aktivitet, tilgængelighed og klimatilpasning i udearealerne. Bygherre: Københavns Kommune

 • 2014-2019

  Novozymes Innovation Campus

  Helhedsplan for og anlæg af campusområde med aktivitetsstier i grønne omgivelser. Bygherre: Novozymes