
Trine Dybdal Emmersen
- Landskabsarkitekt MDL
- (+45) 22 60 80 31
- tde@ghb-landskab.dk
Nøglekvalifikationer
Sagsstyring, skitsering, LAR, projektering og fagtilsyn
Uddannelse
Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Sektion for Landskab 2007
Kompetencer
Trine Dybdal er en erfaren og kvalitativ bevidst landskabsarkitekt, der udover faglig ballast og tværfaglig kompetence kan bidrage med en stærk kommunikationsprofil og gode samarbejdsevner.
Erfaring
Trine har arbejdet med alle faser af et projekt, hvilket gør hende i stand til at udføre opgaver fra idéfase over projektering til udbud og efterfølgende fagtilsyn. Hun koordinerer opgaver og håndterer faseskift med stort overblik og tværfaglig forståelse.
Som sagsarkitekt arbejder Trine med landskabsbearbejdning og tilpasning af løsninger i feltet mellem æstetik og funktionalitet. Trine har bred og god erfaring med etablering af uderum og læringsmiljøer i bytætte områder. Et indgående træ- og plantekendskab omfatter bl.a. kritisk viden om anvendelses-muligheder, LAR og etableringsforhold.
Trine har beskæftiget sig indgående med uderum målrettet brugerne dvs. hvor aktiv involvering af interessenter og den sociale værdi i vores fælles udearealer prioriteres højt. Anvendelighed, tilgængelighed og holdbarhed er et ufravigeligt krav i alle GHB-projekter. Derfor arbejder Trine altid med stor materialebevidsthed og drift og vedligehold medtænkes fra starten.
Trine har arbejdet på projekter med stor kompleksitet, hvor en prioritering af indsatsen, og en pragmatisk tilgang til opgaverne har været afgørende. Trine er god i en direkte, konstruktiv dialog med samarbejdspartnere og entreprenører.
Trine har været ansat som landskabsarkitekt hos GHB siden sin afgang i marts 2007, og har i perioden august 2009 til november 2011 fungeret som tillidsrepræsentant.
Udvalgte projekter
-
2016-2019
Peder Lykke Skolen
Renovering og udvidelse: udearealerne udvikles med især bevægelse, leg og læring for øje. Bygherre: Københavns Kommune
-
2014-2019
KlimaByen
Byplanlægning med integreret klimatilpasning. Bygherre: Middelfart Kommune og Middelfart Spildevand
-
2013-2016
Værnedamsvej - byrumsforbedringer
5 idéskitser med fokus på gadens særlige identitet til brug for borgerdialog om gadens fremtid mht. trafiksikkerhed og byliv. Den valgte løsning blev projekteret og udført i 2016. Bygherre: København og Frederiksberg Kommune
-
2015-2016
Skovmoseskolen
Renovering af skolegård med skabelse af nye fysiske og sociale rum til bevægelse på tværs af special- og normalområdet. Bygherre: Rødovre Kommune
-
2014-2015
Gammel Jernbanevej, Valby
Byrumsforbedringer med fokus på identitets- og sammenhængsskabende muligheder for et mere aktivt byliv i området. Bygherre: Københavns Kommune
-
2014-2015
Islev Skole
Fornyelse og aktivering af stedets potentiale. Bygherre: Rødovre Kommune
-
2011-2015
Carlsberg
Smukkere og trafikalt bedre adgangsforhold til den nye bydel. Bygherre: Københavns Kommune
-
2012-2013
Irmatorvet i Ordrup
Som led i Gentofte Kommunes bydelsfornyelse udføres små opholdssteder, der tilfører ny identitet til Ordrupvej. Bygherre: Gentofte Kommune.
-
2012-2013
Gentofte bydelsfornyelse
Den centrale del af Gentofte herunder Gentoftegade og torvet får en ny arkitektonisk identitet. Bygherre: Gentofte Kommune
-
2011-2013
Favrholm kursuscenter
Etablering af ny ankomst, parkering og gårdhaver til ophold. Bygherre: Novo Nordisk
-
2009-2011
Dantes Plads v. Glyptoteket
Fornyelse af plads til ophold og parkering med relation til Glyptoteket. Bygherre: Københavns Kommune
-
2010
Gråbrødre Plads
Fornyelse af byens ældste plads med vandkunst og granitmonolitter. Bygherre: Odense Kommune