GHB Landskabsarkitekter fusionerer med Møller & Grønborg!

23. jun 2020

GHB Landskabsarkitekter fusionerer med Møller & Grønborg!

GHB Landskabsarkitekter og Møller & Grønborg er i dag fusioneret til én virksomhed. LYTT Architecture.

Med godt 50 engagerede medarbejdere og partnere ruster fusionen os til fremtiden samtidig med, at vi bliver styrket i både Aarhus og København.

Vores kompetencer favner bredt, så vi i endnu højere grad kan tilbyde visionære helhedsløsninger og høj æstetisk kvalitet.

Alle medarbejdere og de seks partnere er klar til at yde den bedste rådgivning indenfor alle aspekter af by- og landskabsarkitektur.

Vi får nye mailadresser, men telefonnumrene er de samme.

Læs mere på LYTT.dk

Vestbad indviet!

19. jun 2020

Vestbad indviet!

Torsdag d. 18. juni blev det ikoniske friluftsbad Vestbad indviet. Vestbad har undergået en større restaurering, og GHB Landskabsarkitekter har i samarbejde med Wohlert Arkitekter og NIRAS ført det smukke anlæg tilbage til fortidens storhed. Vestbad kan dermed skyde sommersæsonen i gang og byder de første gæster velkomne fra fredag d.19. juni

VUNDET! Klimasikring af Vifdam og Slotssøen i Kolding

6. apr 2020

VUNDET! Klimasikring af Vifdam og Slotssøen i Kolding

GHB Landskabsarkitekter og Orbicon er blevet udvalgt til at klimasikre Vifdam og Slotssøen i Kolding. Dette område er, som mange andre steder i landet, udfordret af overfladevand ved skybrud og længerevarende regn og for at imødekomme disse udfordringer skal området nu klimatilpasses.

Vi ser frem til opgaven og det videre samarbejde med Orbicon!

GHB vinder konkurrencen om iscenesættelse og formidling af Gurre Slotsruin

11. mar 2020

GHB vinder konkurrencen om iscenesættelse og formidling af Gurre Slotsruin

*Gurre Slotsruin – Et Relief i Landskabet *
GHB Landskabsarkitekter vil med vinderforslaget aktivere landskabet og bruge det til at iscenesætte ruinen og de fortællinger, der knytter sig til den. Ved at reetablere det oprindelige vådområde, som Gurre blev opført i, vil vi ikke blot revitalisere stedets historie og identitet, men ligeledes bidrage med miljømæssige fordele. Her skal landskabet fremkaldes ved at tilsætte vand og historien formidles ved at lede de besøgende rundt på stedet.

Læs mere om projektet her.