Christiansborg Områdesikring nomineret til Dansk Landskabspris 2019

18. okt 2019

Christiansborg Områdesikring nomineret til Dansk Landskabspris 2019

Park- og Naturforvalterne, Danske Arkitektvirksomheder og Danske Landskabsarkitekter har valgt 4 nominerede blandt 25 kvalificerede indstillinger og udtaler: "De fire projekter tager på hver deres måde livtag med fire væsentlige samfundsproblematikker, der fylder i den fælles bevidsthed – både på politisk plan og i den offentlige samtale".

Linjer i Landskabet / RUBOW arkitekter
Solrødgård Klima-og Miljøpark/ Gottlieb Paludan Architects
Christiansborg Områdesikring / GHB Landskabsarkitekter
Tornhøj i Aalborg / Marianne Levinsen Landskab ApS

Prisen uddeles ved et festligt arrangement på Valencia i København d. 7. november 2019 og vi glæder os til en faglig fest.

GHB søger engageret PQ- og tilbudskoordinator

18. okt 2019

GHB søger engageret PQ- og tilbudskoordinator

Som koordinator for tilbudsforretning og kommunikation vil du varetage en bred vifte af opgaver. Vi leder derfor efter en ny kollega, som har lyst til at formidle landskabsarkitektur og har en interesse for det udbudsstrategiske arbejde ifm. udviklingen af tegnestuens opgaveportefølje.

PQ, tilbud og forretningsudvikling:
Du vil være ansvarlig for tegnestuens PQ-arbejde, herunder overvågning og research af markedet. Du vil stå i spidsen for koordinering af teamdannelser og være tegnestuens kontaktperson og ansigt ud ad til. Du vil indgå i et tæt samarbejde med tegnestuens ledelse og være ansvarlig for udarbejdelsen af PQ-ansøgninger og tilbud.
Forretningsudvikling vil bl.a. omfatte:
Strategisk udvikling af fokusområder & nye markeder
Kontakt til eksterne samarbejdspartnere og opsøgende arbejde
Udarbejdelse af ansøgnings- og præsentationsmateriale

Kommunikation:
Du vil stå i spidsen for kommunikation af vores projekter og aktiviteter. Afhængig af kompetencer og interesse kan der forekomme projektdeltagelse primært ifm. konkurrencer. Vi forventer, at du har stærke kommunikative evner og kan fortælle en god historie med et klart budskab.
Kommunikationsopgaverne vil bl.a. indeholde:
Formidling via tegnestuens hjemmeside og SoMe-kanaler
Udvikling og kvalitetssikring af tegnestuens skriftlige materiale og referencekartotek
Målrettet og strategisk formidling i diverse fora: presse, prisindstillinger, netværk mv.

Den rette kandidat til stillingen:
Har stærke kommunikative evner, særligt skriftligt
Er proaktiv og selvstændig
Kan arbejde struktureret frem mod deadlines
Har erfaring med Adobe pakken, specielt In-Design
Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
Har gerne erfaring og viden fra branchen

Mere information:
Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør og partner Torben Møbjerg på tlf. 26 12 37 38 eller tm@ghb-landskab.dk.

Ansøgning:
Motiveret ansøgning med CV sendes til tm@ghb-landskab.dk. Vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.

Holbergskolen kåret som Årets Skolebyggeri 2019

2. okt 2019

Holbergskolen kåret som Årets Skolebyggeri 2019

Da det strategiske partnerskab TRUST startede op i 2016 var der en stor bekymring i branchen: ville den nye samarbejdsform skabe ringe projekter og æstetisk ensretning?

Nu er den nyrenoverede, bevaringsværdige Holbergskolen i Københavns NordVestkvarter kåret som det bedste skolebyggeri i 2019. Faktisk var hele 2 ud af de 5 nominerede læringsmiljøer, Holbergskolen og Lundehusskolen, udført i TRUST-regi dvs. i et tværfagligt samarbejde mellem Københavns Kommune, Enemærke & Petersen, Dominia, GHB Landskabsarkitekter, KANT, Norcunsult, Nøhr & Sigsgaard samt Rekommanderet.

Så fornem repræsentation til den fornemme pris er velsagtens svar i sig selv på bekymringerne: også i et strategisk partnerskab udføres en renovering med udgangspunkt i stedet og med respekt for eksisterende kvaliteter. Også her er børnenes trivsels- og læringsmiljø i fokus og også her involveres brugerne undervejs for at skabe lokalt forankrede projekter med størst mulig sammenhængskraft.

Vi glæder os sammen med vores samarbejdspartnere: bygherre, rådgivere, udførende, leverandører og brugere over prisen for Årets Skolebyggeri og de mange fine resultater, vi har opnået i partnerskabet.

Ny opgave: Ndr. Frihavngade

1. okt 2019

Ny opgave: Ndr. Frihavngade

Nordre Frihavnsgade er led i Københavns Kommunes ambitiøse Cykelstiprioriteringsplan 2017-2025, der understøtter et politisk ønske om at få flere til at cykle. Nordre Frihavnsgade indgår i denne plan. Grundet manglende plads lægges der dog ikke op til etablering af cykelsti. I stedet foreslås, at gaden anlægges som cykelgade.

Formålet med projektet er at skabe en velfungerende cykelgade som spiller sammen med at være en handelsgade. Samtidig med at trafiksikkerheden og fremkommeligheden skal forbedres, så både cyklister og fodgængere kommer til at føle sig trygge i gaden, skal der skabes bedre mulighed for ophold og byliv på gaden.

GHB har vundet den spændende opgave sammen med Sweco, der er totalrådgiver. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde fra bl.a. omlægningen af Vestergade i Indre By til cykelgade tidligere på året.