Prækvalificeret til CBS Rammeaftale

11. sep 2017

Prækvalificeret til CBS Rammeaftale

GHB Landskabsarkitekter er sammen med H+ Arkitekter blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på en 3-årig rammeaftale for arkitektrådgivning. CBS’ ejendomsportefølje omfatter 130.000 m2 fordelt på 6 campusområder, hvilket skaber et løbende behov for bygge- og anlægsteknisk rådgivning.

"Levanten" vinder i 1. fase

28. aug 2017

"Levanten" vinder i 1. fase

Vi er stolte over at være gået videre til 2. fase af den spændende byudviklingskonkurrence på Levantkaj i 2150 Nordhavn.

Teamet, som vi glæder os til at danse videre med, er: Entasis, Alectia, Hall & McKnight, Christine Mosbach, Dines Jørgensen & Co og Trafikplan. Konkurrencens anden fase består af to teams, og afgøres endeligt i midten af december.

Globale kræfter står sammen om bæredygtig udvikling

10. aug 2017

Globale kræfter står sammen om bæredygtig udvikling

FNs verdenskonference UNLEASH kommer til Danmark i næste uge. Konferencen samler 1000 unge talenter fra hele verden. Målet er, at de i tværfaglige grupper skal udvikle løsninger, der understøtter FNs bæredygtighedsmål.

GHB Landskabsarkitekter er sammen med Københavns Kommune, Rambøll og State of Green værter for en workshop, hvor 100 unge skal komme med bud på fremtidens klimatilpasning i vores byer.

Vi møder deltagerne til en kickstart i København på søndag, hvor de præsenteres for opgaven og får viden og feedback angående de første tanker. Herefter arbejder talentmassen videre med casen i en uge, hvor de kommer igennem et fokuseret innovationsforløb. Og så ser vi spændt frem til at høre resultatet ved det endelige Award Show i Århus, hvor de bedste idéer kåres.

Læs mere: https://unleash.org/

Områdesikring af Christiansborg

11. jul 2017

Områdesikring af Christiansborg

Første spadestik til den permanente områdesikring af Christiansborg nærmer sig, og vi glæder os over at have været med til at sikre en både tryg, funktionel og æstetisk gangbar løsning på Slotsholmen.

Løsningen sikrer fortsat gode muligheder for forsamling på pladsen samtidig med, at den skaber et kvalitativt løft af byrummet, hvor rytterstatuen af Frederik VII, der i 1849 opgav enevælden og underskrev Grundloven, kommer til sin ret på en visuelt rolig plads.