International hæder til Vestre Fjordpark - vinder af Architizer A+ Award i kategorien Sport & Rekreation

31. jul 2018

International hæder til Vestre Fjordpark - vinder af Architizer A+ Award i kategorien Sport & Rekreation

Glade brugere har forlængst godkendt Vestre Fjordpark, og nu hædres anlægget også arkitektonisk.

"The A+Awards are bigger than just the architectural community. Entries are judged by more than 400 luminaries from fields as diverse as fashion, publishing, product design, real estate development, and tech. What architects do shapes every space and every place where people spend their lives, so we created the A+Awards to remind the world how important architecture is."

Foruden den flotte pris er Vestre Fjordpark også normineret til World Architecture Awards 2018 i efteråret.

Prisnominering til ByK med TRUST

12. jul 2018

Prisnominering til ByK med TRUST

”At spille hinanden gode.” Det er blevet en fast vending og en stadig ambition hos TRUST på Nørrebro.

Nu er det strategiske partnerskab nomineret til ESTATE MEDIA PRISEN 2018! Partnerskabet er bl.a. nomineret for at komme med et nyt fremadrettet bud på, hvordan det gode samarbejde i byggebranchen kan se ud.

Læs mere og afgiv din stemme her

Reprogramming the City: udstilling på DOGA i Oslo

18. jun 2018

Reprogramming the City: udstilling på DOGA i Oslo

DOGA i Oslo er i disse måneder vært for det turnerende koncept Reprogramming the City af den amerikanske urbanist Scott Burnham. Konceptet beskæftiger sig med alternative løsninger for vores urbane infrastruktur.

Tåsinge Plads er et af udstillingens 35 projekter, der som værker diskuterer, hvordan vi kan designe ansvarsfuldt og ressourcebevidst for fremtiden.

Fra programmet: "Tenk om vi kunne bruke det som allerede finnes i byen på nye og uventede måter...? Det har mange fordeler: Mindre sløsing, mindre avfall og mer kreativitet og oppfinnsomhet."

Lys er vigtigt for vores velbefindende

6. jun 2018

Lys er vigtigt for vores velbefindende

"Vi ved det jo godt: Lys er ekstremt vigtigt for vores velbefindende". Således indledes LYS DESIGN BOGEN, der frisk fra tryk præsenterer en række velfungerende eksempler på, hvordan lysdesign med de rette fagligheder ved roret kan skabe stor værdi både inde og ude.

GHB Landskabsarkitekter udvikler med in-house ekspertise eget lysdesign og arbejder gerne og målrettet med belysning i vores projekter.

Vi har flere eksempler med i den nye bog: vores projekt i Søndermarken, hvor bl.a. en særligt udviklet interaktiv belysning opmuntrer til aktivitet. Og Tingbjerg Belysningsplan, der var en vigtig del af et helhedsløft af bydelen, og hvor specialdesignede og tryghedsskabende lygter og master matcher områdets arkitektur.