GHB mander op

22. jun 2017

GHB mander op

Vi byder velkommen til vores 4 nye dygtige landskabsarkitekter Trine, Marko, Philip og Katrine samt ønsker vores tidligere praktikant Cemile til lykke med sit spændende bachelor-projekt og varmt velkommen som studentermedhjælp på tegnestuen.

Klimabyen: Aktivitetsskoven får liv

22. maj 2017

Klimabyen: Aktivitetsskoven får liv

Projekterne i Klimabyen tager fart: Skovkvarteret står færdigt med regnbede, vandrender og områder med nedsivning, og nu er Aktivitetsskoven også godt på vej. Her viser vandet vejen til leg og aktivitet i grønne omgivelser. Kig forbi Kulturøen imorgen, hvor Jacob fra GHB og Simon fra ADEPT fortæller om projektet.

Det Strategiske Samarbejde

16. maj 2017

Det Strategiske Samarbejde

Videndeling er en af kerneværdierne hos ByK med TRUST - Det Strategiske Partnerskab, hvor de tværfaglige processer er i fokus for at få et langvarigt, interdisciplinært samarbejde til at fungere. Men det er ikke kun intern videndeling, der er på dagsordenen og derfor glæder det os, at Realdania i samarbejde med Københavns Kommune har taget initiativ til en evaluering af forløbet.

Læringskultur i stedet for konfliktkultur

Programchef Lennie Clausen fra Realdania siger i en pressemeddelelse: "Byggebranchen får en række helt nye erfaringer med denne type samarbejder. Bl.a. får vi et bedre indblik i, hvordan længerevarende samarbejder mellem bygherre, rådgivere og håndværkere påvirker kvaliteten, innovationsevnen og læringen projekterne imellem. Den type viden har vi nu en unik mulighed for at indsamle. Og det er jeg sikker på, branchen vil få stor glæde af".

Tak for dansen

8. maj 2017

Tak for dansen

En stor tak til venner, kollegaer, samarbejdspartnere og familie for at være med til at skabe en helt fantastisk stemning ved fredagens majfest på tegnestuen.