GHB søger landskabsarkitekter med +8 års erfaring

8. maj 2018

GHB søger landskabsarkitekter med +8 års erfaring

GHB Landskabsarkitekter søger projekterende landskabsarkitekter med over otte års arbejdserfaring til deltagelse i tegnestuens engagement i ByK med TRUST. Erfaring med udearealer til skoler og institutioner vægtes højt.

Entreprenører, arkitekter, ingeniører og landskabsarkitekter indgår i organisationen TRUST - en tværfaglig enhed, der agerer som Strategisk Partner for Byggeri København i forbindelse med kommunens realisering af skoler og institutioner de kommende år. TRUST står for Tillid, Ressourcer, Udvikling, Samarbejde og Trimmet byggeri og har sit eget projektkontor beliggende i Stengade på Nørrebro.

På TRUST-kontoret vil du blive en del af et hold, der mener, at den arkitektoniske udformning udspringer af stedets særlige kvaliteter og kontekst. Og hvor vi skaber landskaber og uderum ud fra en materialebevidst og bæredygtig vision om poesi, inspiration og funktionalitet i øjenhøjde. Alt sammen i et tværfagligt samarbejde.

Besøg TRUSTs linked in-profil for at se, hvordan det strategiske partnerskab skaber merværdi for alle. Og kig rundt på vores hjemmeside for at se det brede udvalg af projekter, som vi har realiseret gennem de sidste 18 år.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inkl. portfolie og CV til Jacob Fischer jf@ghb-landskab.dk. Samtaler afholdes løbende. Stillingerne ønskes besat snarest. Arbejdssproget er dansk, og der er tale om fastansættelser.