FitStation

et multifunktionelt træningsredskab

FitStation er designet af Mikkel Hjort/GHB Landskabsarkitekter, og øvelserne er udarbejdet i samarbejde med Running26 ved Thomas Nolan, der bl.a. er forhenværende landsholdstræner i løb.
FitStation er produceret i polyethylen. Dette materiale er meget miljøvenligt, da materialet giver mulighed for 100% genbrug.

Udgangspunktet for det øvelsesrepertoire FitStation tager udgangspunkt i er en af idrættens basale dicipliner, atletikken, men i virkeligheden passer øvelserne til alle idrætsgrene, da øvelserne primært forbedrer de fysiske grundegenskaber.
Der er vist 16 træningsøvelser på stationen i form af små ikoner, men i virkeligheden er variationen af øvelser ubegrænset.
I modsætning til andre udendørs træningsstationer er FitStation udformet på en sådan måde, at den er multifunktionel og stimulerer til alternativt brug. Den kan både bruges som siddemøbel og legeredskab, samtidig med at den også indeholder træningsfaciliteter.

På den måde opfordrer FitStation til forskelligartet socialt samvær, der giver en anderledes og interessant rekreativ oplevelse. FitStation udfordrer en bred gruppe af brugere, på tværs af køn og alder, til fysisk udfoldelse og leg.

Sat i produktion
2011
Design
GHB Landskabsarkitekter/Mikkel Hjort
Designteam
Jacob Fischer
FitStationFitStationFitStationFitStationFitStationFitStationFitStationFitStationFitStation