Kunstgræsbaner i København

et tæppe til sport

Kunstgræsbaner, Ryparken Idrætsanlæg, København
Kunstgræsbanerne ved Ryparken er anlagt med en 3. generations kunstgræsbelægning, godkendt i henhold til certifikat FIFA STAR 2. Projektet omfatter to stk. 11-mandsbaner samt opvarmningsareal med et samlet kunstgræsareal på 16.000 m2. I anlægget indgår fuld dræning af banerne, hegnsarbejder og belysningsanlæg. Anlægget bruges intensivt af sportsklub, institutioner og beboere i området.

Projektet er udført i totalentreprise af Ebbe Dalsgaard A/S.
Indviet: 2010
Bygherre: Københavns Kommune
Ingeniør: Flemming Sejer Eriksen
Anlægssum 9,5 mio.
Kunstgræsbaner i Ø-City Bypark, Ørestaden
Kunstgræsbanen i Ørestad City Bypark indpasses og anlægges i et eksisterende nyere parkanlæg. Der anlægges en 3. generations kunstgræsbelægning, godkendt i henhold til certifikat FIFA STAR 1. Projektet omfatter 1 stk. 7-mandsbane med et kunstgræsareal på 2.600 m2. I anlægget indgår fuld dræning af banen og etablering af spillerbokse. Anlægget opstreges til hhv. 7- og 5-mandsfodbold og vil blive brugt af beboere og institutioner i området.

Udført: forår 2012
Bygherre: Københavns Komm. for Grundejerforeningen Ørestad City
Ingeniør: Flemming Sejer Eriksen
Anlægssum 1,5 mio.
Nørrebroparken, København N
I tilknytning til Nørrebroparken indpasses og anlægges kunstgræsbaner mellem parkens fredede lindealléer. Der anlægges baner med 3. generations kunstgræsbelægning, godkendt i henhold til certifikat FIFA STAR 1. Projektet omfatter 2 stk. 7-mandsbaner med et kunstgræsareal på 5.000 m2. I anlægget indgår fuld dræning af banerne, hegnsarbejder, belysningsanlæg og beplantning. Anlægget opstreges til hhv. 7- og 5-mandsfodbold og vil blive brugt af fodboldklubben Nørrebro United, beboere og institutioner i området.

Udført: forår 2012
Bygherre: Københavns Kommune
Ingeniør: Flemming Sejer Eriksen
Anlægssum 5,5 mio.

Vi kan anbefale Solfald Films poetiske optagelser om etablering af kunstgræsbanen på Nørrebro i den musikbaserede kortfilm:Artificial Green

Bygherre
Københavns Kommune
Udføres
2010-2012
Sted
Østerbro, Ørestaden og Nørrebro, København
Designteam
Torben Møbjerg
Kunstgræsbaner i KøbenhavnKunstgræsbaner i KøbenhavnKunstgræsbaner i KøbenhavnKunstgræsbaner i København