Novo Nordisk kantinegård

Det nye hesteskoformede forskningsafsnit danner en atriumgård, der er indrammet på tre sider af facader og mod syd afgrænses af en trappe i hele gårdrummets bredde.

Gårdrummet danner både ankomst til bygningens store auditorium og terrasse for kantinen. Langsgående bede danner et regulært system, der styrer trærækker, buske og bundplantning, som skaber rum til ophold. Robinietræernes lette kroner danner et løvtag, der kaster en behagelig skygge, når der spises. Gule teglklinker giver gulvet og den mægtige trappe sammenhængskraft.

Bygherre
Novo Nordisk A/S
Udført
2013-2016
I samarbejde med
Rambøll
Designteam
Jacob Fischer, Niels-Christian Mariager Pedersen, Piret Kullamaa Damkjær
Novo Nordisk kantinegårdNovo Nordisk kantinegårdNovo Nordisk kantinegårdNovo Nordisk kantinegård